Apartament 13 Septembrie

Prezentare Apartament in Regim Hotelier

Afişează preț

 

Vezi Live *

 

Apartamentul este situat pe Calea 13 Septembrie, in apropiere de Prosper Plaza si Stadionul Ghencea. Este situat la etajul 1 al blocului, dispune de doua balcoane. Este compus din living cu canapea extensibila pentru doua persoane, bucatarie open space si mobilier modern, tv LCD, aer conditionat. Dormitorul este de asemenea spatios, mobilat modern, pat matrimonial. Bucataria este complet mobilata si utilata si spatioasa cu acces la balcon. Baia dispune de spatiu amplu si cabina de dus, de dimensiune mare.
La inchirierea apartamentului veti beneficia de servicii de curatenie periodica gratuita, conexiune wi-fi de mare viteza permanent, asistenta non-stop pentru orice necesitate, ideal pentru cazare pe termen scurt in Bucuresti.

Beneficii:

      • Intimitate

      • Siguranta & Confort

      • Zona linistita

Dotari

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru:  1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte:  50 € 47 € 45 € 40 €

Pretul de inchiriere al acestui apartament in regim hotelier este de 50 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament 13 Septembrie, este situat la etajul 1 al imobilului. Este foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *