Apartament 3 camere Dr Taberei

Prezentare Apartament 3 camere in regim hotelier  Drumul Taberei

Vezi mai multe

 

Vezi Live *

 

Apartament cu 3 camere semidecomandat situat pe Dr Taberei nr 39, mobilat si utilat complet, ideal pentru cazare pe termen scur, cupluri sau familie cu copii.
Apartamentul dispune de 2 dormitoare si un living, bucatarie si doua bai.
Un dormitor dotat cu pat matrimonial si unul dotat cu canapea confortabila si extensibila, in living canapeaua nu este extensibila.
In apropierea apartamentului gasiti: AFI Palace Cotroceni; Mall Plaza România; Grădina Botanică; Palatul Cotroceni; Baza Sportiva Icar; Bulevardul Ghencea; Liceul Teoretic Ştefan Odobleja; Centrul Medical Poemedica; Clubul Sportiv al Armatei STEAUA Bucureşti. Nu departe de Hotel Marriott sau Stadionul Ghencea.

Beneficii:

      • Intimitate

      • Siguranta

      • Zona Linistita

Dotari

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru: 1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 70 € 60 € 50 € 45 €

Apartamentul poate fi inchiriat pentru o perioada de minim 2 nopti.
Pretul de inchiriere la Apartament 3 camere Dr Taberei este de 70 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartamentul oferit spre inchiriere este situat in Drumul Taberei, intr-o zona linistita. In zona aveti la dispozitie intotdeauna exchangeuri, cluburi, restaurante. Foarte aproape de Stadionul Ghencea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *