Apartament Balcescu

Prezentare Apartament Nicolae Balcescu in regim hotelier Bucuresti

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Rezerva Online

Apartament Balcescu disponibil pentru cazare in regim hotelier are un design modern si elegant in acelasi timp iar mobilierul de cea mai buna calitate a fost ales pentru a conferi cat mai mult confort si buna dispozitie. Dispune de un spatiu amplu de depozitare, ceea ce face ca acest apartament sa fie alegerea perfecta pentru cei ce se afla in calatorie si au bagaj mare. Acest apartament dispune de baie proprie, aceasta fiind amenajata pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri. Locuri de parcare gratuite in jurul blocului pentru cei ce calatoresc cu masina personala. De la acest apartament puteti ajunge in 5-7 minute la toate obiectivele importante din Bucuresti cum ar fi: Sala Palatului, Centru Vechi, Ateneul Roman. Apartamentul poate fi inchiriat pentru o perioada de minim o noapte de cazare.

Beneficii:

      • Intimitate
      • Siguranta & Confort
      • Aproape de Centru Vechi

Dotari

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru: 1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 50€ 47 € 43 € 38 €

Apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier pentru o perioada de minim 1 noapte. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 50 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Balcescu este situat pe Bld. Nicolae Balcescu, foarte aproape de Hotel Intercontinental, la etajul 8 cu o priveliste frumoasa, aproape de Universitate, peste drum de Biserica Italiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *