Apartament Cismigiu 3 camere

PREZENTARE APARTAMENT IN REGIM HOTELIER Apartament Cismigiu 3 camere

 

 

Oferta limitata!

60€/zi plus discount in functie de perioada!

Apartament cu doua dormitoare si living situat la intrare in parcul Cismigiu, pe Bulevardul Regina Elisabeta, vis a vis de Mc’ Donalds.

Apartamentul dispune de doua dormitoare cu pat matrimonial fiecare, living cu canapea extensibila, bucatarie open space utilata si baie cu cabina de dus.

Apartament Cismigiu 3 camere este ideal pentru cazare in regim hotelier in Bucuresti, aproape de centrul vechi, pentru grupuri de pana la 6 persoane sau 2-3 cupluri.

Desi este situat pe bulevard, in apartament zgomotul nu este prezent. De la apartament puteti ajunge in mai putin de 7 minute pe jos pana in centrul vechi.

Beneficii:

      • Intimitate

      • Siguranta

      • Langa Parcul Cismigiu

Dotari

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Apartament Cismigiu 3 camere poate fi inchiriat in regim hotelier pentru o perioada de minim 2 nopti.  
Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 70 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Cismigiu 3 camere este situata langa Parcul Cismigiu, la etajul 2 din 8.In apropiere de Centrul Vechi  si Calea Victoriei. In zona gasiti: Parcul Cismigiu, Sala Palatului, Piata Universitatii, Cercul Militar.

amenajata pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *