Apartament Coresi

Apartament Coresi
4.9 (98.64%) 59 votes

 

Rezerva online

 

Vezi Live *

 

Info:

Prețurile pot fi mai mari decât de obicei pentru perioada sarbatorilor legale!

Apartament cu trei camere situat in complex Maurer, peste drum de Mall Coresi Brasov. Apartamentul dispune de doua dormitoare cu paturi matrimoniale, living cu canapea extensibila, bucatarie open space utilata complet si baie cu cada.
Apartament Coresi este ideal pentru cazare in Brasov, cu scopul calatoriilor de afaceri sau in vacanta cu familia, este situat la 5 minute de Gara Brasov si la 10 minute de centru vechi si Biserica Neagra.
Fiind langa zona comerciala Coresi, veti gasi in permanenta restaurante renumite, cafenele, magazine si spatii de joaca pentru copii.
Distante de la apartament catre:
Piata Sfatului – 5 -8 minute cu masina
Rasnov – 15-20 minute cu masina
Predeal – 20-30 minute cu masina
Sinaia – 40 – 45 minute cu masina
Gradina Zoologica Brasov – 10 – 15 minute cu masina
Castelul Bran – 25 – 30 minute cu masina
Gara Brasov – 3- 5 minute cu masina

Alte facilitati si servicii

Cosmetics hoteliere; Cuptor Microunde; Fier si masa de calcite; Filtru cafea/ Fierbator; Papuci hotelieri; Aragaz si cuptor; Vase de gatit; Vesela si tacamuri..

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Info:

Prețurile pot fi mai mari decât de obicei pentru perioada sarbatorilor legale!

Apartament Coresi Brasov poate fi inchiriata pentru o perioada de minim 2 nopti.  
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 80€/ Noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Coresi disponibil pentru cazare in regim hotelier in Brasov,  este situat pe strada Ion Popasu, la etajul 1 al cladirii. Are un design modern si elegant, este foarte spatioas ceea ce face ca aceast apartament sa fie alegerea perfecta pentru cei ce se afla in calatorie cu familia sau de afaceri in Brasov. Aceast apartament dispune de baie proprie cu cada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *