Apartament in Baneasa EIN 16

Prezentare Apartament in regim hotelier in Baneasa

Apartament cu doua camere situat la intersectia str Erou Iancu Nicolae cu Soseaua Pipera, la ceteva minute de Gradina Zoologica Baneasa si Academia de Politie.
Apartamentul este mobilat modern, dispune de living spatios cu canapea extensibila si bucatarie open space, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus.
Bucataria este utilata complet, dispune de cuptor, aragaz, masina de spalat si centrala proprie, din bucatarie si living se poate iesi pe balcon.
De la apartament aveti acces usor catre Aeroport Baneasa si Aeroport Otopeni dar si catre Mall Baneasa sau Centrul Bucurestiului.
Apartament in Baneasa disponibil pentru cazare in regim hotelier, ideal pentru cazare in regim hotelier, calatorii de afaceri sau cu familia. Apartamentul se afla intr-un bloc nou si dispune de parcare proprie la subsolul blocului.

Beneficii:

   • Siguranta

   • Intimitate

   • Bloc nou & Zona linistita

Dotari

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Lista preturi :

Cazare pentru: 1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 75 € 65 € 60 € 50 €

Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 75 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier pentru minim 2 nopti.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament in Baneasa EIN 16 in regim hotelier situat chiar la intersectia str Erou Iancu Nicolae cu Soseaua Pipera, aproape de Gradina Zoologica Baneasa, la 5 minute de Academia de Politie Baneasa.

 1. Buna ziua,
  Plata se poate face prin transfer bancar, paypal sau numerar in baza unei facturi. Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail pentru alte informatii.
  O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *