Apartament Jules Michelet

Prezentare Apartament in regim hotelier Jules Michelet

 

 

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

 

Rezerva Online

Apartamentul in regim hotelier Jules Michelet dispune de doua camere complet mobilate, bucatarie si baie utilate pentru a indeplini cerintele fiecarui client. Camerele sunt luminoasa datorita ferestrelor largi, bucataria este complet utilata si mobilata pentru nevoile zilnice ale clientilor. Capacitate de cazare 2-4 persoane.

Dotari

Pret

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru: 1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 50 € 48 € 45 € 40 €

Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 50 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face in ziua in care va cazati.
Daca inchiriati pe o perioada mai lunga puteti beneficia de un discount.

Localizare

Apartament Jules Michelet in regim hotelier este situat la etajul al 5 lea al imobilului. in zona gasiti  numeroase baruri, cluburi de noapte, discoteci, resturante elegante sau fast-fooduri pentru orice buget, centre culturale, sedii comerciale (de la magazine, Piata Amzei, fructe mereu proaspete pot fi cumparate de aici, si supermaket-uri la sedii de firme sau de banci).

Comments are closed.