Apartament Kogalniceanu

Prezentare Apartament Kogalniceanu

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Rezerva Online

 

Va oferim apartament pentru cazare in regim hotelier, in Piata Kogalniceanu. Acest apartament cochet fiind situat peste drum de facultatea de drept. Apartamentul este decorat intr-un stil modern, fiind folosite culori relaxante.
In sufrageria luminoasa gasiti o canapea comoda si o masuta pentru cafea. Bucataria este in stil american si este complet echipata. Pentru a putea servi masa sau pur si simplu pentru a va bucura de un pahar de vin, intre bucatarie si sufragerie este amplasat un mic bar.
Acelasi stil elegant este mentinut si in cele doua dormitoare. Apartamentul are doua bai, una cu cada, cealalta este dotata cu cabina de dus. Apartament Kogalniceanu, are marele avantaj că este situat în centrul Bucurestiului in apropierea Parcului CISMIGIU in zona Piata KOGALNICEANU Apartamentul are doua dormitoare, living spatios, zona de relaxare, bucatarie open, baie cu cabina de dus, si o baie cu cada. Situat la etajul 7, cladirea are lift.
important in zona:
Facultatea de drept, Opera Romana, Parcul Operei, Parcul Izvor, Parcul Cismigiu, Metrou Eroilor si Metrou Izvor…

Beneficii:

      • Intimitate
      • Siguranta
      • Situat langa Facultatea de Drept

Dotari

Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru:  1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 80 € 70 € 60 € 50 €

Pretul de inchiriere al acestui Apartament in regim hotelier este de 80 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Kogalniceanu este situat la etajul 7 al imobilului, cu vedere spre Dambovita. Este foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

  1. Pentru detalii sau rezervarea acestui apartament, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. Orice solicitare la sectiunea comentarii poate ramane fara un raspuns din partea noastra. Va multumim pentru intelegere:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *