Apartament Livada Postei /Ap 1

Apartament Livada Postei /Ap 1
4.6 (92.63%) 19 votes

Prezentare Apartament Livada Postei Brasov in regim hotelier.

Vezi mai mult

Info:

Prețurile pot fi mai mari decât de obicei pentru perioada sarbatorilor legale!
Apartament situat foarte aproape de Piata Sfatului, dispune de un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, bucatarie utilata complet si baie cu cabina de dus.
Apartamentul este situat intr-o zona linistita, in cladire nou amenajata, locuri de parcare langa cladire. In curtea cladirii aveti la dispozitie un gratar si mese pentru luat masa in aer liber.
Apartament Livada Postei este ideal pentru cazare in regim hotelier pentru perioada scurta in Brasov, calatorie cu familie si cupluri ce doresc un apartament spatios pentru o vacanta reusita.

Distante de la apartament catre:
Piata Sfatului – 3 – 5 minute pe jos
Rasnov – 15-  18 minute cu masina
Predeal – 20-30 minute cu masina
Sinaia – 40 – 45 minute cu masina
Gradina Zoologica Brasov – 10 – 15 minute cu masina
Castelul Bran – 25 – 30 minute cu masina
Gara Brasov – 3-5 minute cu masina

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Info:

Prețurile pot fi mai mari decât de obicei pentru perioada sarbatorilor legale!

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.Apartament Livada Postei Brasov poate fi inchiriata pentru o perioada de minim 1 nopti.  
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 38€/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Localizare

Apartament Livada Postei disponibila pentru cazare in regim hotelier in Brasov,  este situat pe strada Crisani, la parterul cladirii. Are un design modern si elegant, este foarte spatioas ceea ce face ca aceast apartament sa fie alegerea perfecta pentru cei ce se afla in calatorie in Brasov. Aceast apartament dispune de baie proprie cu cabina de dus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *