Apartament Nicolae Grigorescu

Prezentare Apartament in regim hotelier Nicolae Grigorescu


Apartamentul disponibil pentru cazare in regim hotelier Nicolae Grigorescu este situat in apropiere de statia de metrou Nicolae Grigorescu si Piata Salajan.
Apartamentul este foarte spatios, decomandat, dispune de un pat dublu si o canapea extensibila ceea ce confera posibilitatea de cazare a unui grup sau familii de 4 persoane.
Accesul catre mijloacele de transport in comun se face foarte usor, iar foarte aproape de apartament Nicolae Grigorescu puteti gasi numeroase restaurante cu diverse specifice.

Dotari

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru:  1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 35 € 33 € 30€ 28 €

Pretul de inchiriere al acestui apartament in regim hotelier este de 35 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier pentru minim 2 nopti.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartamentul este situat in apropiere de statia de metrou Nicolae Grigorescu si Piata Salajan.  Accesul catre mijloacele de transport in comun se face foarte usor, iar foarte aproape de apartament Nicolae Grigorescu puteti gasi numeroase restaurante cu diverse specifice.

 1. Buna seara,
  Ma intereseaza aceasta oferta pentru o perioada de aproximativ 4 zile incepind cu data de 22 aprilie

  Multumesc anticipat.

 2. Buna ziua. Am nevoie de acest apartament incepand cu data de 14 septembrie 2014. 15 nopti. Vreau sa platesc un avans ca sa fiu sigura .
  Contactati-ma , va rog.
  Multumesc.

 3. Pentru detalii sau rezervarea acestui apartament, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. Orice solicitare la sectiunea comentarii poate ramane fara un raspuns din partea noastra. Va multumim pentru intelegere:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *