Apartament Pitar Mos

Prezentare Apartament in regim hotelier Piata Romana – Pitar Mos

Apartament spatios disponibil pentru cazare in regim hotelier in Piata Romana, dispune de o camera de zi complet mobilata, bucatarie si baie utilate pentru a indeplini cerintele fiecarui client.
Camera este luminoasa datorita ferestrelor largi, bucataria este complet utilata si mobilata pentru nevoile zilnice ale clientilor.
Este situat langa Ambasada Angliei, intersectie strada Pitar Mos cu Dionisie Lupu, aproape de metrou Piata Romana, la 5 minute de Centrul Vechi.

 

Dotari

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru: 1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 50 € 48 € 45 € 40 €

Apartamentul poate fi inchiriat pentru minim o zi, pretul de inchiriere al acestui apartament este de 50 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Pitar Mos in regim hotelier este situat la etajul 2 al imobilului. Una dintre strazile cele mai cautate din Bucuresti, Blvd Magheru ofera totul: numeroase baruri, cluburi de noapte, discoteci, resturante elegante sau fast-fooduri pentru orice buget, centre culturale, sedii comerciale (de la magazine, Piata Amzei, fructe mereu proaspete pot fi cumparate de aici, si supermaket-uri la sedii de firme sau de banci).

Comments are closed.