Apartament Plevnei - Kogalniceanu

Prezentare Apartament in regim hotelier Apartament Plevnei – Kogalniceanu

Apartament cu 2 camere, modern si elegant, situat in piata Kogalniceanu intersectie cu Calea Plevnei. Apartamentul dispune de un dormitor cu pat dublu matrimonial, living cu canapea extensibila, tv lcd, bucatarie utilata complet, dresing foarte mare.
Apartamentul este ideal pentru cazare in regim hotelier, calatorii de afaceri sau cu familia, este situat intr-un bloc linistit cu acces usor si direct catre mijloacele de transport in comun. Foarte aproape de Parcul Eroilor, Parcul Cismigiu, Opera Romana, Parcul Operei.
Apartament Plevnei, poate fi inchiriat pentru minim o noapte.

 

Beneficii:

   • Intimitate

   • Siguranta

   • Zona linistita

Dotari

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru:  1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte:  49 € 45 € 42€ 37 €

Pretul de inchiriere al acestui Apartament in regim hotelier este de 49 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Plevnei – Kogalniceanu este situata la etajul 5 al imobilului, cu vedere spre strada. Este foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

 1. doresc sa gassed un apt. De 1-3 camera la Pta kogalniceanu intre 17-27 iunie .
  Astept un raspuns… , sa communicant .
  Multumesc Radu

 2. Pentru detalii sau rezervarea acestui apartament, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. Orice solicitare la sectiunea comentarii poate ramane fara un raspuns din partea noastra. Va multumim pentru intelegere:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *