Apartament Regim Hotelier Eva Magheru

Prezentare Apartament in regim hotelier Eva Magheru

Apartamentul in regim hotelier Romana – Eva este situat in Piata Romana aproape de Bulevardul Magheru, la etajul 5 din 10, balcon mare cu vedere la bulevard, pozitionat intr-o zona cu acces rapid catre mijloacele de transport in comun, iar in imprejurimi veti gasi fast-food-uri, magazine, clinici medicale, cluburi, saloane de infrumusetare, librarii, oficiu postal.
Apartamentul Romana -Eva disponibil pentru cazare in regim hotelier este foarte spatios, decomandat si este ideal pentru familie sau grup de turisti de 4 persoane.
Apartamentul este dotat cu pat dublu matrimonial iar living-ul are o canapea extensibila de 2 persoane. Apartamentul Romana -Eva are si o bucatarie mare, complet mobilata si utilata si baie cu o cada mare pentru a te relaxa la sfarsitul unei zile agitate in Bucuresti.
Apartamentul se poate inchiria pe termen scurt incepand cu o noapte si chiar pe termen lung.

Rezerva Online

Beneficii:

      • Intimitate

      • Siguranta

      • Aproape de Centru Vechi

Dotari

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Cazare pentru:  1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 40 € 38€ 35 € 30 €

Pretul de inchiriere in regim hotelier al acestui apartament este de 45 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament Regim Hotelier Eva – Magheru este situat  pe una dintre strazile cele mai cautate din Bucuresti, Blvd Magheru ofera totul: numeroase baruri, cluburi de noapte, discoteci, resturante elegante sau fast-fooduri pentru orice buget, centre culturale, sedii comerciale de la magazine, Piata Amzei si supermaket-uri, la sedii de firme sau de banci).

Comments are closed.