Apartament zona Baneasa EIN 33

Prezentare Apartament in regim hotelier Baneasa

Situat in zona Baneasa pe strada Erou Iancu Nicolae intr-un bloc nou supravegheat video si cu paza.
Apartamentul dispune de doua camere mobilate modern, dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus, bucatarie open space dotata cu aragaz, cuptor, masina de spalat, centrala proprie, utilata complet.
De la apartament se paote ajunge usor la Academia de Politie din Baneasa si Gradina Zoologica, dar si la Aeroport Baneasa si Otopeni sau Mall Baneasa.
Apartament zona Baneasa ideal pentru cazare in regim hotelier, calatorie de afaceri sau cu familia, capacitate de cazare 2 – 4 persoane, dispune de loc de parcare propriu.

Beneficii:

      • Intimitate

      • Siguranta

      • Complex nou & Zona linistita

Dotari

Rezerva aceasta unitate!
Sună Acum ! sau Trimite e-mail

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

 

Cazare pentru: 1-3 nopti 4-7 nopti 8-19 nopti 20-30 nopti
Pret pe noapte: 75 € 65 € 60 € 50 €

Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 75 euro/ noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier pentru minim 2 nopti.

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.

Localizare

Apartament in Baneasa in regim hotelier situat chiar la intersectia str Erou Iancu Nicolae cu Soseaua Pipera, aproape de Gradina Zoologica Baneasa, la 5 minute de Academia de Politie Baneasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *