Casa Pincio Brasov

0Prezentare CASA DE VACANTA in regim hotelier, IN BRASOV

 

 

Afişează preț pentru toată casa                                               

  

Info:

Prețurile pot fi mai mari decât de obicei pentru perioada sarbatorilor legale!
Casa de vacanta situata in Centru Civic Brasov, la 10 minute pe jos de Centru Vechi si la 3 minute cu masina de Gara Brasov.
Casa Pincio dispune de doua dormitoare si un living separat, bucatarie utilata complet, baie cu cada si toaleta de serviciu, curte cu locuri de parcare, terasa cu gratar.
De la Casa se poate ajunge in mai putin de 10 minute cu masina pana in Poiana Brasov,  8 minute pana la Paradisul Acvatic Brasov.
In zona gasiti: Spitalul General Căi Ferate; Spitalul Sf. Constantin Brasov; Inspectoratul Județean de Poliție Brasov; Direcția Impozite și Taxe Locale Brasov; Tribunalul Braşov; Sala Patria..
Casa Pincio este ideala pentru cazare in Brasov, grupuri de pana la 6 persoane, sau familii cu copii.

Beneficii:

      • Intimitate
      • Siguranta & Confort
      • Aproape de Piata Sfatului

Dotari

Pentru o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi sau integral toata perioada. La pretul afisat nu se mai adauga T V A.

Info:

Prețurile pot fi mai mari decât de obicei pentru perioada sarbatorilor legale!

Pentru check-in dupa ora 22:00 mentionati inainte de a efectua o rezervare.Casa Pincio Brasov poate fi inchiriata in regim hotelier pentru o perioada de minim 2 nopti.  
Pretul de inchiriere este de 70€/ Noapte. La acest pret nu se mai adauga alte cheltuieli, de asemenea plata se va face integral in ziua in care va cazati.

Localizare

Casa Pincio este situata aproape de Centru Vechi Brasov. Dispune de un spatiu amplu de depozitare,curte interioara, gratar, locuri de parcare. Casa dispune de baie proprie cu cada cu hidromasaj, aceasta fiind amenajata pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *