Despre noi

Afla mai multe despre noi:

Inchirieri Regim Hotelier.ro  face parte din grupul Rent For Comfort Agency, o companie cu experienta pe piata de inchirieri si cazari pe termen scurt in mai multe orase din Romania.
Suntem o companie care va poate pune la dispozitie garsoniere, apartamente si vile  mobilate si utilate complet, in zone centrale si ultracentrale ale oraselor Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj Napoca.

Dispunem de sedii si agenti cu disponibilitate la orice ora, astfel aveti beneficiul de a face check-in la orice ora din zi sau noapte, indiferent de zona in care alegeti sa va cazate.

Obiectivul nostru este sa ajutam fiecare client aflat in vizita in principalele orase din Romania, fie in vacanta sau intr-o vizita de afaceri, sa se cazeze in apartamente situate in zona in care doreste, apartamente special amenajate si utilate complet, la standarde de confort, competitive cu cele oferite de  hotelurile de 3 si 4 stele.
Apartamentele dispun de spatiu si confort sporit, oferind o atmosfera intima asemanatoare propriei locuinte la  preturi avantajoase, in vederea satisfacerii exigentelor fiecarui client .

Misiunea noastra este de a cultiva un parteneriat de durata cu clientii nostri, oferindu-le beneficiul de a primi aceleasi conditii la aceleasi preturi avantajoase, in toate orasele mari din Romania, fara fi nevoiti sa parcurga procedura de rezervare de fiecare data cand calatoresc intr-un alt oras.

Este suficient sa ne spuneti care sunt orasele sau zonele in care doriti sa calatoriti iar noi va vom asigura cazarea in toate zonele mentionata, totul pe o singura rezervare, o singura factura.

Valorile noastre sunt: calitatea servicilor, confort, siguranta si profesionalism.

Inchirieri in Regim Hotelier si oferte de cazare in regim hotelier, locuinte confortabile, moderne si utilate complet, respectand standardele pietei.
Fie ca optati sa inchiriati o garsoniera sau un apartament pe termen scurt sau mediu, compania noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu urmatoarele servicii:

Receptie    24/ 7
Ghid de Turism    24/7
Transfer Aeroport  24/7
Curatenie si menaj – Zilnic / Saptamanal

Va multumim pentru increderea acordata, echipa noastra va sta la  dispozitie pentru informatii si  rezervari  !