Apartamente Business

Calatoreste pentru afaceri, simte-te ca acasa!

Pentru ca stim cat este de importanta linistea si confortul dupa o zi cu multe decizii, am facut o selectie de apartamente ce indeplinesc toate conditiile necesare pentru un confort sporit. De la calitatea mobilierului pana la zona in care sunt amplasate, apartamentele din categoria business asigura confortul ideal.

Acest tip de apartament poate gazdui 2/4 persoane, toate apartamentele au aer conditionat, TV cu ecran plat si WI-FI gratuit.

Facilitati apartament: canapea, birou, bucatarie utilata complet, zona de relaxare, zona de luat masa, dressing, uscator de par, masa si fier de calcat, articole gratuite pentru toaleta, prosoape.

Servicii clienti business: curatenie zilnic sau la trei zile, schimb de prosoape si lenjerii.

Garantia produsului:

garantie servicii (2)

Garantam calitatea serviciilor si a apartamentelor, autenticitatea pozelor si disponibilitatea personalului 24 de ore din 24.

ORICE COMPANIE CE SOLICITA  REZERVAREA UNUI APARTAMENT DE LA NOI, PLATESTE DUPA PRIMA ZI DE CAZARE, IAR DACA PERSOANA CE BENEFICIAZA DE SERVICII NU ESTE MULTUMITA, NU VETI PLATI ZIUA DE CAZARE.!

Pentru oferte personalizate, trimite un mail: business@rentforcomfort.com sau rezerva online.

Apartament Isaran

Cazare in apartament Isaran, situat langa Mall Coresi, Ideal pentru calatorii de afaceri sau vacanta cu familia in Brasov..

Lângă Coresi Shopping Resort

Afişează preț

Excelent raport calitate/preț

Capacitate 4-6 persoane.

Garsoniera Piata Sfatului Brasov

Cazare in Garsoniera situat pe strada George Baritiu Brasov, peste drum de Piata Sfatului, Ideal pentru calatorii de afaceri..

Lângă Biserica Neagră

Afişează preț

Cel mai bun raport calitate/preț

Capacitate 1-2 persoane.

Apartament Jules Michelet

Cazare in apartament localizat pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde ale orasului Bucuresti, Bulevardul Magheru loc unde veti gasi magazine dar si cafenele, restaurante cu renume si statia de metrou Piata Romana.

Rezerva Acum