Garsoniere Standard

Bine ai venit !

Pe aceasta pagina vei gasi garsoniere situate in diverse zone ale Bucurestiului. Pentru o buna colaborare cu echipa noastra, te rugam sa reti regulile noastre interne, privind modalitatea de rezervare, reguli ce ne ajuta sa oferim servicii intr-un mod cat mai profesional.

  • Check-in-ul se poate face oricand  dupa ora 14, fara costuri suplimentare;
  • Preturile  sunt fixe, indiferent de perioada rezervata;
  • Adresa de unde puteti ridica cheile: Strada Ion Campineanu nr 1 ( peste drum de hotel Intercontinental );
  • Pentru o rezervare ferma este necesara plata in avans;
  • Check-out dupa ora 12 este posibil fara costuri suplimentare, doar in limita disponibilitatii;
  • Garsonierele din sectiunea Standard sunt mobilate si utilate complet;
  • In functie de zona, garsonierele pot fi inchiriate pentru minim 1-2 nopti.Garsonierele din categoria Standard pot fi situate in cladiri noi sau cladiri istorice, locuri de parcare gasiti in jurul cladirii fara plata.  
  • Se ofera servicii de curatenie saptamanal fara costuri suplimentare.Garsonierele din categoria Standard sunt ideale pentru cazare pe termen scurt.  

Rezerva online sau telefonic garsoniera ideala !

Garsoniera Dr Taberei

Cazare in Garsoniera Dr Taberei situat pe Aleea Valea Florilor, paralel cu Blvd Timisoara, aproape de Plaza Romania si Piata Dr Taberei. Capacitate de cazare de 2 persoane.

Afişează preț

Garsoniera Ghica

Cazare in Garsoniera Ghica, situat pe strada Ion Ghica, peste drum de spitalul Coltea. La intrare in Centrul Vechi.
Capacitate de cazare de 1-2 persoane.

Afişează preț

Garsoniera Pitar Mos

Garsoniera situata in Piata Romana, strada Dionisie Lupu intersectie cu strada Piatar Mos, ideala pentru cupluri sau 1-2 persoane care doresc cazare in Bucuresti..

Afişează preț

Garsoniera Dacia 28

Reprezinta dorinta noastra de a oferi servici foarte bune pentru inchiriere pe termen scurt. Mobilier modern si facilitati incluse pentru o cazare cat mai placuta intr-o zona exclusivista.

Afişează preț

Garsoniera Centru Vechi

Cazare in Garsoniera situata in Centrul Vechi pe strada Smardan, mobilat modern ideal pentru cupluri sau 1-2 persoane, acces rapid catre toate cluburile si terasele in Centrul Vechi

Afişează preț

Garsoniera Dacia

Cazare in garsoniera plina de culoare, cu un mobilier modern de calitate, fiind situata intr-o zona linistita pe Bulevardul Dacia. Va ofera confortul ideal pentru un sejur de neuitat.

la 28€ /noapte

Rezerva Acum