SCORPIONS LA BUCUREŞTI PE 14 DECEMBRIE

15 Oct

posted by

Categories: Blog

Tags: ,

Comments: 0
SCORPIONS LA BUCUREŞTI PE 14 DECEMBRIE
5 (100%) 2 votes

Cea mai buna veste pentru fanii trupei germane de hard rock/heavy metal este ca aceasta se afla intr-un turneu de promovare „Rock’n Roll Forever”, ce a inceput in luna septembrie a acestui an.
Scorpions a trecut deja prin multe tari in cadrul acestui turneu, tari precum Finlanda, Estonia, Ucraina, Lituania si altele si iata ca si Romania face parte din lunga lista.

Concertul trupei Scorpions va avea loc la Bucuresti, in Pavilionul Central Romexpo, in data de 14 decembrie 2013, la ora 19:00.

Trupa Scorpions a inregistrat un succes grandios cu albumul „Sting in the Tail” si au dovedit ca inca mai au multe de aratat in materie de rock chiar si dupa multi ani de activitate pe piata muzicala internationala.

Membrii trupei vor canta piesele devenite celebre deja (“Rock You Like a Hurricane”, “No One Like You”, “Still Loving You”) dar si piesele noului album ce vor fi deliciul evenimentului.
Trupa Scorpions a fost infiintata in anul 1965 in Hanovra. In acest moment este compusa din cinci muzicieni de diferite nationalitati. In intreaga sa cariera muzicala, trupa Scorpions a vandut in intreaga lume peste 75 de milione de albume.

Evenimentul este organizat de Project Events iar biletele pot fi achizitionate online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar şi din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) sau in toate magazinele aflate în reţeaua BILETOO

Preţurile biletelor sunt următoarele: – SUPER VIP: 400 lei – bilet cu loc la tribuna centrală, VIP: 325 lei – bilet cu loc la tribuna laterală, GOLDEN CIRCLE: 250 lei, NORMAL CIRCLE: 150 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *