Serviciile oferite de hoteluri versus Inchirierea in Regim hotelier

6 Jun

posted by

Categories: Blog

Comments: 1
Serviciile oferite de hoteluri versus Inchirierea in Regim hotelier
5 (100%) 5 votes

Conform studiilor de piata se observa o impartire a preferintelor turistilor atunci cand vine vorba despre locul in care aleg sa poposeasca in Bucuresti. Unii dintre cei ce calatoresc si ajung in capitala, au preferat dintotdeauna serviciile hotelurilor, insa exista o categorie a turistilor ce si-au indreptat atentia catre serviciile oferite de proprietarii apartamentelor si agentiilor de profil si anume- serviciile de inchirieri in  regim hotelier.

Acestea se remarca si capata o mare amploare atat in capitala cat si in restul tarii datorita avantajelor de care beneficiaza clientii alegand aceasta varianta.

Primul si cel mai important aspect este raportul calitate – pret. Unitatile de cazare, fie ele garsoniere, fie apartamente sau chiar vile, sunt oferite spre inchiriere in regim hotelier la preturi mult mai accesibile fata de preturile hotelurilor, standardele de confort fiind intotdeauna ridicate, curatenia impecabila, asistenta si suport prompte, mobilier si design moderne, dotari pentru toate nevoile, iar toate acestea cumulate vor contribui la convingerea clientilor ca au facut alegerea perfecta.

Concurenta intre cei ce ofera servicii in domeniul regimului hotelier a devenit acerba, fiecare incercand sa ofere cele mai bune conditii turistilor ce le trec pragul, cu idei mereu noi si atractive.

Un alt aspect, la fel de important, il constituie amplasamentul unitatilor de cazare in regim hotelier, cele mai multe dintre acestea fiind pozitionate in zone centrale si ultracentrale ale Bucurestiului, zone intens populate, unde fiecare turist are la indemana toate cele necesare unei sederi placute: restaurante magazine, mall-uri, cinematografe, cafenele, baruri, cluburi, mijloace de transport in comun.

Iar cel de-al treilea aspect ce nu trebuie scapat din vedere, este faptul ca proprietarii apartamentelor ofera si multe alte servicii adiacente care completeaza si indeplinesc nevoile si cerintele clientilor, fie ca este vorba despre servicii de curatenie, spalatorie/calcatorie, schimb de lenjerii si seturi de prosoape la cerere, fie de transport si ghid turistic, servicii de katering, depozitare bagaje pe toata durata sederii sau in afara acesteia, paturi suplimentare la cerere, conexiune wi-fi, contra cost sau chiar gratuite in functie de perioada de sedere.

Iata ca, acum, turistii au posibilitatea de a face alegerea inteligenta optand pentru cazarea in regim hotelier, ajungand sa economiseasca bani care ar putea fi alocati pentru alte activitati si placeri personale, distractie sau achizitii de suveniruri pentru o amintire frumoasa despre Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *