Turist in orasul meu. Bucuresti

Adauga un rating

Te-ai gandit vreodata la toate obiectivele turistice care se afla in orasul tau? Care sunt locurile ce atrag vizitatorii in orasul tau? In fiecare loc exista cel putin o atractie turistica principala care merita vizitata. Spre exemplu, in Romania majoritatea oraselor au in spate o poveste frumoasa si peisaje pitoresti deosebite.
Fara indoiala, Bucuresti merita sa fie pe lista celor mai frumoase orase turistice din tara. Aflandu-se pe locul intai in clasamentul oraselor din Romania care merita sa fie vizitate, Bucurestiul atrage datorita varietatii obiectivelor turistice existente dar si datorita dezvoltarii lui economice si culturale. Fie ca locuiesti aici sau nu, capitala iti ofera o multime de motive ca sa o vizitezi. Iata cateva dintre acestea:
Exista multe atractii turistice. Daca ti-ai propus sa vizitezi Bucurestiul, fara doar si poate ai nevoie de cel putin 4-5 zile ca sa acoperi cel putin o parte din obiectivele turistice de aici. Ateneul Roman, Biserica Stavropoleos, Muzeul Satului, Palatul Parlamentului, Palatul Cantacuzino, Gradina Cismigiu, Muzeul Taranului Roman, Biserica Curtea Veche sau Hanul lui Manuc sunt doar o parte din locurile care nu trebuie ratate atunci cand ajungi in Bucuresti.
Orasul este intr-o continua miscare. Spre deosebire de alte orase, in care este foarte putin probabil ca la ore tarzii sa mai gasesti oameni activi pe strada, aici exista un ritm de viata mai alert. Orasul prinde viata si culoare la orice ora din zi si din noapte.
Mancare si servicii excelente. Varietatea localurilor isi pun amprenta pe oras si pe serviciile oferite. Ofertele culinare sunt din ce in ce mai atragatoare, iar serviciile de cazare ating standardele europene.
Imprejurimi deosebite. Esti deja in Bucuresti dar vrei sa scapi de aglomeratie si agitatie insa nu te-ai indeparta foarte mult de casa sau de locul unde esti cazat, aici ai si alte optiuni. La doar cativa kilometrii de oras, acesta ascunde o multime de locuri cu adevarat frumoase care sa-ti ofere linistea de care ai nevoie. Rezervatia Naturala Comana, Palatul Mogosoaia, Domeniul Greaca sau Pestera Orlova Chuka asteapta sa fie descoperite sau vizitate.
Un aspect foarte important al acestui oras este faptul ca este accesibil pentru toata lumea. Incepand de la servicii de inchirieri sau mancare, in Bucuresti gasesti oferte care sa multumeasca toate buzunarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *