Oferte regim hotelier Baneasa

Baneasa

Oferte de Cazare in Apartamente, in Regim Hotelier. Va punem la dispozitie unitati de cazare, mobilate modern si utilate complet, in apropiere de Mall Baneasa sau Aeroport Baneasa Bucuresti, la preturi competitiv avantajoase.

Rezervati-va online cea mai avantajoasa oferta de cazare!

Apartament Baneasa EIN

Cazare in Apartament cu 2 camere situat in complex Rouse Residence Baneasa, aproape de Aeroport Baneasa si Mall Baneasa. Dispune de parcare proprie..

Vezi lista de preturi..

Apartament Nuferilor

Cazare in Apartament cu 3 camere situat in complex Park Residence Baneasa, aproape de Aeroport Baneasa si Mall Baneasa. Aproape de Romexpo. Dispune de parcare proprie..

Vezi lista de preturi..

Apartament Park Residence

Cazare in Apartament cu 3 camere situat in complex Park Residence Baneasa, aproape de Aeroport Baneasa si Mall Baneasa. La 5 minute de Romexpo. Parcare proprie..

Vezi lista de preturi..

Apartament zona Baneasa EIN 33

Cazare in Apartament cu 2 camere situat aproape de Aeroport Baneasa dar si de Academia de Politie Baneasa si Gradina Zoologica, acces usor spre Mall Baneasa sau catre Centrul Bucurestiului..

Vezi lista de preturi..

Apartament in Baneasa EIN 16

Cazare in Apartament cu 2 camere situat aproape de Academia de Politie Baneasa si Gradina Zoologica, acces usor spre Aeroport Baneasa si Aeroport Ototpeni dar si catre Mall Baneasa..

Vezi lista de preturi..

Vila Confort Baneasa

Situata foarte aproape de aeroport Baneasa intr-o zona rezidentiala foarte linisita, ideala pentru grupuri sau Cazare Corporate, dispune de un confort deosebit.

Ocupat pe termen lung