Oferte regim hotelier Bucuresti Cazare

Bine ai venit!

Aici gasesti Oferte de Cazare in Apartamente, Garsoniere si Vile, situate in toate zone turistice din Bucuresti.

Unitatile de cazare afisate pe site, sunt complet mobilate si utilate, iar preturile au cel mai bun raport calitate pret.

Rezervati-va online cea mai avantajoasa oferta de cazare !

Garsoniera Dr Taberei

Cazare in Garsoniera Dr Taberei situat pe Aleea Valea Florilor, paralel cu Blvd Timisoara, aproape de Plaza Romania si Piata Dr Taberei. Capacitate de cazare de 2 persoane.

Afişează preț

Apartament Balcescu

Cazare in Apartament situat pe Blvd. Nicolae Balcesc foarte aproape de Universitate si Centru Vechi, mobilat modern si utilat complet, ideal pentru calatorii de afaceri in Bucuresti sau cu familia..

Rezerva Acum

Apartament Ferdinand

Cazare in Apartament situata in zona Piata Obor. Mobilier modern, cu facilitati incluse pentru o sedere cat mai placuta. Aproape de Gara de Est.

Afişează preț

Garsoniera Foisor

Cazare in Garsoniera situata in zona Foisorul de Foc. Mobilier modern, cu facilitati incluse pentru o sedere cat mai placuta. Bloc Nou.

Afişează preț

Studio Matei

Cazare in zona Dorobanti, intre intersectia cu Stefan cel Mare si Piata Romana va sta la dispozitie pentru a va oferii confortul de care aveti nevoie.

Afişează preț

Apartament Titan Parc

Cazare in Apartament oferit spre inchiriere in regim htelier, situat in Titan, langa statia de metrou si Parcul Titan, aproape de Mall ParkLake Shopping Center.

Afişează preț