Oferte regim hotelier Piata Romana

Oferte de cazare in zona Piata Romana Bucuresti, apartamente si garsoniere in regim hotelier.
Apartamente mobilate modern si utilate complet, la preturi avantajoase.

Rezervati-va online cea mai avantajoasa oferta de cazare!

Apartament Magheru 12

Cazare in Apartament cu 3 camere situat langa Sinagoga Eșua Tova, aproape de Piata Amzei si Calea Victoriei, langa metrou Piata Romana. Ideal pentru grupuri..
Capacitate: 4-6 persoane

Afişează preț

Garsoniera Pitar Mos

Garsoniera situata in Piata Romana, strada Dionisie Lupu intersectie cu strada Piatar Mos, ideala pentru cupluri sau 1-2 persoane care doresc cazare in Bucuresti..

Afişează preț

Garsoniera Magheru Scala

Garsoniera Magheru Scala situata intre Piata Romana si Universitate, mobilata modern si cu gust ideala pentru cupluri sau 1-2 persoane care doresc cazare in Bucuresti..

Afişează preț

Cazare Termen Lung Apartament Eminescu

Apartament cu 3 camere situat in Piata Romana pe strada Mihai Eminescu, intersectie cu Dorobanti, disponibil pentru Cazare in Regim Hotelier pe Termen Lung in Bucuresti..

Vezi lista de preturi..

Apartament Eminescu

Cazare in Apartament cu 3 camere situat Piata Romana pe strada Mihai Eminescu, intersectie cu Dorobanti, cu acces usor spre Romexpo sau Aeroport Baneasa si Otopeni..

Rezerva Acum

Apartament Magheru Mezzanine

Cazare in Apartamentul situat pe bulevardul Magheru, peste drum de metrou Piata Romana, la cateva minute de Centrul Vechi sau Piata Unirii. dispune de un pat dublu si o canapea extensibila..
Rezerva Acum

Apartament Coloane 3 camere

Cazare in Apartament cu 3 camere situat Piata Romana langa metrou, la cateva minute de Centrul Vechi, cu acces usor spre Romexpo sau Aeroport Baneasa si Otopeni.
Capacitate: 4-6 persoane

Afişează preț

Garsoniera Omega

Cazare pe str Aurel Vlaicu, garsoniera mobilata modern cu design unic. Ideal pentru cupluri. Acces extra la zona de Hub, bar si terasa..

Afişează preț

Garsoniera Dacia 28

Reprezinta dorinta noastra de a oferi servici foarte bune pentru inchiriere pe termen scurt. Mobilier modern si facilitati incluse pentru o cazare cat mai placuta intr-o zona exclusivista.

Afişează preț

Apartament Patria

Cazare in Apartament situat pe Blvd. Magheru intre Piata Romana si Universitate. la cateva minute de Centrul Vechi, mobilat modern si utilat complet, ideal pentru calatorii de afaceri in Bucuresti sau cu familia..

Rezerva Acum